×
3000+ Tevreden Klanten

Klanten

30+ Jaar Ervaring

Ervaring

500+ Geledigde Huizen

Geledigde Huizen

98% Positieve Meningen

Positieve Meningen

0485874378

Als u te maken krijgt met het leegmaken van een huis in Gent, bijvoorbeeld na een overlijden, kan dit een overweldigende taak zijn. Het opruimen van de inboedel en het sorteren van alle spullen die in de loop der jaren zijn verzameld, is geen sinecure. Gelukkig zijn er gespecialiseerde bedrijven die u hierbij kunnen helpen. In dit artikel gaan we dieper in op wat er komt kijken bij het leegmaken van een huis en hoe u de beste opruimingsfirma in Gent kunt vinden.

Waarom een professionele opruimingsfirma inschakelen?

Het leegmaken van een huis na een overlijden of verhuis is niet alleen emotioneel belastend, maar vergt ook veel tijd en energie. Een professionele opruimingsfirma kan u deze taak uit handen nemen en ervoor zorgen dat het huis efficiënt en volgens de geldende regelgeving wordt leeggeruimd. Zo weet u zeker dat:

 • De spullen worden gesorteerd en indien mogelijk gedoneerd aan kringloopwinkels
 • Overige items worden gerecycleerd of verwerkt volgens de Vlaamse milieuwetgeving
 • Het huis bezemschoon wordt opgeleverd, klaar voor verkoop of verhuur
 • U zich kunt richten op de emotionele aspecten en het afscheid, terwijl de praktische zaken worden geregeld

Hoe werkt het huis leegmaken in Gent?

 1. Neem contact op met verschillende opruimingsbedrijven in Gent voor een vrijblijvende offerte
 2. Bespreek uw wensen en de specifieke situatie met de firma's
 3. Vergelijk de offertes op prijs, service en voorwaarden
 4. Kies het bedrijf dat het beste bij uw behoeften past
 5. Plan een datum voor de opruiming en bespreek eventuele bijzonderheden
 6. De firma ruimt het huis volgens afspraak leeg en sorteert de inboedel
 7. U ontvangt een opgeruimd en bezemschoon huis

Wat te doen met waardevolle spullen?

Bij het opruimen van een inboedel komt u ongetwijfeld spullen tegen die u graag wilt bewaren of aan familieleden wilt schenken. Bespreek dit van tevoren met de opruimingsfirma, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Zij kunnen deze items apart houden en eventueel voor u transporteren naar een gewenste locatie.

Veelgestelde vragen over huis leegmaken in Gent

Vraag Antwoord
Hoe lang duurt het om een huis leeg te maken? Dit hangt af van de grootte van het huis en de hoeveelheid spullen. Gemiddeld neemt het 1 tot 3 dagen in beslag.
Kan ik zelf bepalen wat er met de spullen gebeurt? Ja, u kunt aangeven welke items u wilt bewaren of doneren. De rest wordt door de firma gesorteerd en verwerkt.
Zijn er ook andere diensten mogelijk, zoals schoonmaak of schilderwerk? Veel opruimingsbedrijven bieden aanvullende diensten aan om het huis verkoopklaar te maken, zoals grondige reiniging, schilderwerk of tuinonderhoud.

Vergelijk offertes van opruimingsbedrijven in Gent

Om de beste deal te vinden voor het leegmaken van een huis in Gent, is het raadzaam om meerdere offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de service, voorwaarden en eventuele aanvullende diensten. Zo vindt u gegarandeerd een betrouwbare partner die u ontzorgt tijdens deze uitdagende periode.

Bespaar uzelf tijd en moeite door uw gegevens eenmalig in te vullen op onze website. Wij zorgen ervoor dat u snel en vrijblijvend offertes ontvangt van verschillende opruimingsbedrijven in Gent, zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken. Maak vandaag nog de eerste stap naar een opgeruimd huis en een zorgeloze toekomst.

ADRES VAN DE OPRUIMING

INFORMATIE OVER DE OPRUIMING

Meer opties

Wat zijn uw contactgegevens?